ROLLANT 520

Și mai robust.
Cu noua generație, CLAAS scrie un nou capitol al poveștii de succes de 43 de ani a ROLLANT. Presa cu cameră de balotare fixă ROLLANT 520 îmbină toate avantajele modelelor precedente preferate, ROLLANT 340 și 350. Noua presă poate fi operată cu ușurință, este versatilă și foarte robustă.

Prese pentru baloți cilindrici CLAAS |
ROLLANT 520.

Balotează oriunde.

Robustețea și fiabilitatea în cele mai dure condiții de lucru au transformat ROLLANT în cea mai vândută presă de balotat furaje la nivel mondial. Role ranforsate, lubrifiere inteligentă a lanțurilor și sistemul opțional MAXIMUM PRESSURE SYSTEM (MPSII) pentru rampă se asigură că presa își va păstra acest titlu.

NOU: Design puternic.

Conceptul de design cu cameră fixă ROLLANT a fost dezvoltat și îmbunătățit constant de inginerii noștri. Cu noua generație, designul a fost complet revizuit. Noile linii transmit un mesaj clar de la prima vedere: aici lucrează una dintre cele mai robuste prese din lume.

Puncte forte.

ROLLANT 520.

ROLLANT 520 este cea mai populară presă CLAAS. În versiunea cu furcă, furajele intră în camera de balotare fără a o deteriora. Echipată cu un pickup cu o lățime de 1,85 m, presa este îngustă și suficient de flexibilă pentru a produce baloți cu densitate deosebit de ridicată chiar și pe pante montane sau în spatele tractoarelor mici.

Lubrifiere inteligentă a lanțurilor.

Pentru a mări durata de viață și a minimiza uzura, lanțurile de acționare ale ROLLANT 520 sunt tensionate și lubrifiate automat. Cantitatea de ulei este adaptată nevoilor. Capacitatea mare a rezervorului de ulei este suficientă pentru o zi lungă de lucru.

16 tamburi întăriţi pentru presare.

Cu cele 16 role ranforsate, noul ROLLANT 520 produce baloți de furaje deosebit de compacți, cu un flux optim de material recoltat. 8 role au o grosime a învelișului de 3 mm, iar celelalte 8 role au o grosime a învelișului de 4 mm, la fel ca în cazul ROLLANT 540. Astfel, ferma dumneavoastră va beneficia de o presă de balotat proiectată pentru a fi foarte rezistentă la uzură și pentru o durată de viață mare.

Totul sub control cu CLAAS OPERATOR.

Terminalul OPERATOR prezentat inteligent și cu configurație clară facilitează controlul și monitorizarea utilajului din cabină.

Baloți rezistenți și presare ridicată a miezului balotului

  • Segment basculant cu trei role
  • Rampa cu MAXIMUM PRESSURE SYSTEM (MPSII) generează presiune suplimentară, care poate fi reglată mecanic
  • Baloți presați perfect, cu densitate ridicată, chiar și la viteze mari de deplasare

ROLLANT 520 ROTO CUT.

Furajele tăiate scurt și presiunea mare de compactare sunt ingredientele de bază pentru furaje gustoase, bogate în nutrienți. Rotorul ROTO cut permite lungimi de tăiere de 70 mm, la calitate excelentă, datorită celor 14 cuțite cu protecție individuală. Cuțitele pot fi montate și demontate cu ușurință prin partea superioară a camerei de balotare.

Află mai multe