TUCANO 580-550

Pur și simplu un talent înnăscut.
Gama de combine de recoltat cu tehnologie hibrid s-a extins prin introducerea a două noi modele TUCANO. Noul TUCANO 580 cu APS HYBRID SYSTEM și o capacitate a buncărului de cereale de 11.000 de litri extinde gama de modele și este disponibil, de asemenea, în versiunea MONTANA. Ferma dumneavoastra poate beneficia acum și de noul TUCANO 550, un model de bază economic, echipat cu tehnologia APS HYBRID.

TUCANO 580-550 TUCANO 580-550 TUCANO 580-550 TUCANO 580-550 TUCANO 580-550 TUCANO 580-550 TUCANO 580-550 TUCANO 580-550 TUCANO 580-550

TUCANO MONTANA.

Pante abrupte, ploi torențiale … natura ne poate lua întotdeauna prin surprindere cu noi provocări. Cu ajutorul tehnologiei MONTANA și DYNAMIC POWER, TUCANO este gata să se confrunte cu toate acestea. Noul concept de control este mai inteligent și mai ușor de utilizat, puterea a fost mărită și gama de modele extinsă.

O alegere naturală.

Avantajele dumneavoastră

  • Noul CEBIS
  • Capacitatea buncărului de boabe de până la 11.000 l reduce frecvenţa operaţiunilor de descărcare pe câmp, în timp ce rata de descărcare reduce timpul necesar pentru golirea buncărului. Împreună, aceste caracteristici sporesc semnificativ randamentul zilnic
  • Punți MONTANA cu punte față nouă și sistem de acționare puternic

NOU: CEBIS.
Este suficientă o atingere ușoară a ecranului tactil sensibil și noul terminal CEBIS reacționează imediat.

  • Vedere de ansamblu a întregului utilaj
  • Acces direct la toate funcțiile
  • Poziția terminalului poate fi reglată individual cu ajutorul suportului cu mișcare liberă

APS HYBRID SYSTEM.
APS HYBRID SYSTEM = sistemul de treierat CLAAS. Reglare hidraulică a contrabătătorului cu protecţie integrată la suprasarcină şi variator al turației rotorului, pentru o reglare continuă a turației.

Reglare precisă a contrabătătorului.
Controlul paralel al contrabătătorului asigură menţinerea unei calităţi optime a treieratului pentru toate tipurile de materiale recoltate. Un sistem de protecție la suprasarcină este integrat în mecanismul hidraulic de reglare a contrabătătorului pentru a permite funcționarea la capacitate maximă a utilajului, fără riscuri.

NOU: DYNAMIC POWER.
Toate modelele TUCANO sunt acum echipate standard cu DYNAMIC POWER. Acest sistem inteligent de gestionare a motorului aplică o serie de curbe de putere în funcție de turația motorului și reglează cuplul generat în funcție de puterea necesară. Astfel, în timpul funcționării motorului la sarcină parțială (de exemplu la depunerea materialului), consumul de carburant poate fi redus cu până la 10%. În schimb, în timpul descărcării puterea motorului este crescută la maxim.

Află mai multe