TUCANO 450-320

E timpul să creștem.
O creștere sănătoasă reprezintă baza recoltelor de succes. Prin acest principiu, am dezvoltat combinele TUCANO. Pe lângă faptul că am încorporat tehnologia și confortul regăsit la combinele de mari dimensiuni, i-am conferit și un design care anunță o nouă dimensiune a excelenței și vă oferă capacitatea de care aveți nevoie pentru viitor.

TUCANO 450-320 TUCANO 450-320 TUCANO 450-320 TUCANO 450-320 TUCANO 450-320 TUCANO 450-320 TUCANO 450-320 TUCANO 450-320 TUCANO 450-320

TUCANO MONTANA.

Pante abrupte, ploi torențiale … natura ne poate lua întotdeauna prin surprindere cu noi provocări. Cu ajutorul tehnologiei MONTANA și DYNAMIC POWER, TUCANO este gata să se confrunte cu toate acestea. Noul concept de control este mai inteligent și mai ușor de utilizat, puterea a fost mărită și gama de modele extinsă.

O alegere naturală.

Avantajele dumneavoastră

  • Noul CEBIS
  • Capacitatea buncărului de boabe de până la 10.000 l reduce frecvenţa operaţiunilor de descărcare pe câmp, în timp ce rata de descărcare reduce timpul necesar pentru golirea buncărului. Împreună, aceste caracteristici sporesc semnificativ randamentul zilnic
  • Punți MONTANA cu punte față nouă și sistem de acționare puternic

Caracteristici noi

Sistem de treierat APS. TUCANO 450 / 440 / 430.

Pre-accelerare cu APS:

  • Fluxul de material recoltat este mai uniform și cu până la 33% mai rapid
  • Forţele centrifuge mai mari sortează o cantitate mai mare de boabe

Rezultă astfel o creștere netă a performanței cu până la 20% fără o creștere a consumului de combustibil.

Campion în orice situație.TUCANO 340 / 320.

Sistemul de treierat CLAAS convențional este format din bătător și post-bătător. Indiferent de tipul recoltei pentru care utilizați TUCANO, versatilitatea acestuia impresionează printr-o lățime integrală a bătătorului de 1,58 m (TUCANO 340) sau 1,32 m (TUCANO 320).

Cotiera.

Cotiera mediului de lucru mobil a fost complet reproiectată pentru a asigura precizia maximă a fiecărei mișcări de control a operatorului.

  • Cele mai importante funcții pot fi controlate direct cu ajutorul unor comutatoare de pe cotieră.
  • Simbolurile comutatoarelor sunt intuitive și facile
  • Control integrat pentru radio și telefon
Setări favorite.

Setările folosite cel mai des de utilizator pot fi programate ca favorite. Această funcție le permite operatorilor să controleze utilajele practic printr-o simplă atingere, menținându-și atenția asupra implementului frontal și fluxului de material recoltat.

  • Șapte funcții programabile în mod liber
  • Acces direct și reglare prin intermediul butoanelor de pe maneta de comandă CMOTION

Află mai multe