EVION 400

Confortabil, flexibil și sigur.
Agricultura este o chestiune de familie. Mai ales atunci când este o tradiție care este urmată de generații întregi. Iar acest lucru face ca achiziționarea unui nou utilaj să fie un moment special pentru toate părțile implicate. Confortabil, flexibil și sigur, EVION oferă fermelor de familie celor mai bune soluții în materie de tehnologie.

Familia este importantă. Noul EVION.

EVION 400 EVION 400 EVION 400 EVION 400 EVION 400 EVION 400 EVION 400

Avantajele dumneavoastră

  • Confort – Ușor și intuitiv de utilizat pentru toată lumea. Chiar și în aplicații dificile, oricine poate recolta cu EVION.
  • Flexibilitate – Indiferent de tipul de cultură sau de condițiile de recoltare, EVION se adaptează rapid la noile situații și le stăpânește împreună cu dumneavoastră.
  • Siguranță – Contați pe EVION pentru generațiile viitoare și beneficiați de performanța sa în fiecare minut de utilizare.

Date tehnice

EVION450430410
Lățime bătător (mm)142014201420
Scuturători (Nr.)555
Buncăr (l)800065005600
MotorCummins B6.7Cummins B6.7Cummins B6.7
Putere maximă (ECE R 120) (kW/CP)190 / 258170 / 231150 / 205
EVION face ca recoltarea să fie mai ușoară pentru toată lumea.

Deoarece recoltarea necesită confort.

Atunci când sunt multe de făcut, toată familia dă o mână de ajutor. Iar EVION nu face excepție. Proiectat pentru un confort maxim și prevăzut cu un concept de control intuitiv, acesta poate fi operat de toată lumea cu încredere, chiar și în condiții dificile. 
Maneta multifuncțională CMOTION și terminalul CEMIS 700, cu configurație clară, sunt extrem de ușor de manevrat. CEMIS 1200 (opțional) vă sprijină la ghidarea GPS precisă și documentația interconectată pentru orice tip de recoltă. Luminile de lucru LED, sistemul de aer condiționat complet automatizat și un nivel de zgomot redus asigură o muncă fără stres, indiferent de condiții.

EVION este ideal pentru orice tip de cultură.

Deoarece flexibilitatea este indispensabilă pentru eficiență.

Într-o familie știți că vă puteți baza întotdeauna unul pe celălalt. Toți sunt acolo unul pentru celălalt. Și în această familie se află și noul EVION. Este un utilaj care se adaptează rapid la situații noi și lucrează împreună cu dumneavoastră pentru a le face față în mod eficient.
Timpii scurți de conversie vă oferă posibilitatea de a trece de la o cultură la alta în cel mai scurt timp. Contrabătătorul MULTICROP este dotat cu tot ceea ce este nevoie pentru a face față oricărei culturi, în timp ce sistemul de treierat universal asigură manipularea extrem de delicată a paielor și boabelor, chiar și la randament ridicat.

EVION reprezintă o bucurie pentru generații întregi.

Deoarece avem nevoie de siguranță în viitor.

Când EVION se alătură familiei dumneavoastră, este pe termen lung, deoarece aduce cu el ceva din familia noastră: tehnologia dovedită a fraților săi mai mari, LEXION și TRION. Acest lucru vă asigură că vă puteți baza pe EVION pentru generații întregi.
Calitatea CLAAS este garanția unei durate de viață lungi și a unei valori de revânzare ridicate. Contractele de întreținere MAXI CARE mențin riscul de reparații și defecțiuni la un nivel minim. Este bine de știut și că vă puteți baza pe vasta rețea de service CLAAS, disponibilă 24/7, pentru a vă furniza piesele perfect adecvate pentru utilajul dumneavoastră. Prin urmare, puteți beneficia de eficiență ridicată, randament constant, consum redus de combustibil și costuri de funcționare reduse pe toată durata de viață a utilajului.

Simțiți-vă confortabil.

EVION are multe dintre caracteristicile despre care cei care au lucrat cu combinele LEXION și TRION – frații săi mai mari, au declarat că sunt foarte încântați. Spre exemplu, confortul incomparabil CLAAS sau conceptul de operare inteligentă care vă oferă acces convenabil la toate funcțiile utilajului. Este atât de ușor de manevrat încât, chiar și în condiții dificile de recoltare, oricine poate conduce utilajul.

1. Terminal CEMIS 700 luminos

Terminalul CEMIS 700, compatibil ISOBUS, vă informează dintr-o privire despre toate stările importante ale utilajelor.

2. Cotieră pivotantă

Mâna dumneavoastră dreaptă operează intuitiv toate funcțiile importante ale utilajului prin reglare directă.

3. Reglare individuală

Puteți seta terminalul CEMIS 700 în modul care vă este cel mai convenabil.

4. Mai mult spațiu pentru picioare

Coloana de direcție îngustă și suporturile confortabile pentru picioare oferă un confort amplu.

5. Scaune confortabile

Scaunul operatorului cu suspensie pneumatică și scaunul confortabil al pasagerului vă protejează spatele chiar și în zilele lungi de lucru.

6. Vizibilitate panoramică optimă

Brațele autoportante ale oglinzilor și montanții înguști ai cabinei oferă o vizibilitate clară în toate direcțiile.

7. Retur vizibil

Vizibilitatea directă asupra returului vă permite să evaluați rapid setările utilajului.

8. Fereastră de inspecție pentru buncărul de boabe de mari dimensiuni

Astfel, vă este și mai ușor să controlați calitatea recoltei.

9. Climat plăcut

Datorită climatizării automate standard, puteți lucra la o temperatură confortabilă indiferent de vremea de afară.

10. Pachet de lumini LED puternice

Iluminați zona de lucru cu lumini de lucru LED pe o rază de 360°.

Află mai multe