Gestionați de la distanță sistemul de irigare de oriunde.

Vizualizați și controlați-vă sistemele de irigare din palmă cu tehnologia noastră complet integrată de gestionare și programare a irigațiilor la distanță. FieldNET vă ajută să petreceți mai puțin timp pe teren și să cheltuiți mai puțini bani, câștigând un control și o vizibilitate mai mare. În plus, FieldNET Advisor vă poate oferi recomandări zilnice pentru a vă ajuta să răspundeți nevoilor în schimbare ale domeniului dumneavoastra.

Ce este FieldNET?

Liniștea sufletească
Monitorizați, controlați, programați, analizați și optimizați sistemele de irigare de pe computer, telefon sau tabletă. Cu platforma FieldNET, operațiunea dumneavoastră este întotdeauna la îndemână.

Irigare îmbunătățită
Urmăriți datele din domeniu, creați rapoarte personalizate și obțineți recomandări cu o interfață ușor de utilizat pentru a ajuta la luarea unor decizii mai durabile și mai profitabile.

Integrare
Tehnologia FieldNET se integrează perfect cu fiecare componentă a echipamentului de irigare, indiferent de marcă. Aceasta include pivoti centru, pompe, debitmetre și mai mult.

Complet personalizabil
Produsele și serviciile FieldNET sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor fiecărui cultivator. De la monitorizare de la distanță la telecomandă, avem o soluție completă pentru dvs

Află mai multe