MTR

MASINA DE PLANTAT DE PRECIZIE PNEUMATICĂ CU CADRU FIX (porumb-floarea-soarelui-sfecla de zahăr-soia)

Mașina de plantat MTR este soluția ideală pentru fermierii mici, perfectă pentru fermele în care nu există limitări de lățime pentru călătoriile rutiere.

Disponibil atât cu microgranulatoare cât și cu distribuitoare de îngrășăminte, oferă cele mai bune rezultate posibile de plantare de fiecare dată.

Despre MTR

Mașinile de plantat cu precizie MTR sunt printre cele mai cunoscute și mai apreciate produse GASPARDO. O diversificata gama cuprinzând diverse modele care răspund cerințelor fermierilor din întreaga lume.

Unitatea de plantare MTR – care este o caracteristică comună pe întreaga gamă – este proiectată pentru plantare de calitate, menținerea adâncimii uniforme și distanțarea constantă a semințelor.

Gama masinilor de plantat de precizie GASPARDO este sinteza unei călătorii lungi, a acumularii cunostintelor obtinute prin generații întregi, cu un record de afaceri care se întoarce aproape două secole. Din 1834 și până în prezent, GASPARDO a fost de neclintit în misiunea sa: de a oferi fermierilor instrumente din ce în ce mai precise și inovatoare pentru afacerea lor.

Legătură paralelă robustă

Legătura din oțel turnat permite urmărirea mai buna a conturului terenului, chiar și atunci când se ocupă cu condiții care se abat de la linie.

Presiunea variabilă a unității

Arcul de presiune în jos a legăturii paralele asigură că instrumentul se lipește constant de pământ. Presiune reglabilă până la 150 kg.

Fără întreținere

Arborele de antrenare cu viteză constantă asigură asigurarea vitezei constante rotirea constantă a discului de semințe fără a fi nevoie de întreținere.

Plantarea opririi rândului

Fiecare unitate de plantare poate fi deconectată în mod convenabil fie cu arborele PTO cu eliberare rapidă, fie prin intermediul caracteristica de control electric.

Contact optim între semințe și sol

Discurile de deschidere cu brazdă de 4 mm grosime de 4 mm creează o brazdă foarte îngustă în formă de V, încurajeaza germinarea semintelor.

Mult timp între umplere

Buncărul de 36 de litri a fost conceput pentru a reduce la minimum spațiul preluat de mașină pentru rânduri înguste, în timp ce 60 litri versiunea oferă timp extins de operare între completări.

O sămânță la un timp

Sistemul cu două singulatoare asigură un design final consistența distanțării semințelor, prevenind dublarea.

Control precis al adâncimii

Mânerul reglatorului din spate oferă o precizie continuă control adâncime (de la 1 la 12 cm), chiar și în cazul în care se face cu semințe mici.

Află mai multe