ED precision

Folosită la semănatul convenţional, în bandă sau fără arătură, semănătoarea ED bob-cu-bob se distinge în special prin operaţia foarte precisă de depunere.

În combinaţie cu rezervorul din spate sau din faţă pentru aplicarea îngrășămintelor, și cu lăţimi de lucru de la 3 la 6 m, semănătoarea ED este o mașină deosebit de puternică

Despre ED precision

Semănătoarea de prășitoare ED marchează printr-o depunere precisă a seminţei și prin separare a ce lucrează foarte precis, care se poate adecva, cu discul de separare adecvat, la aproape fiecare sămânţă. Rezervoarele de sămânţă, mari de 60 l, reduc, în plus, timpii de umplere. La ED Special, antrenarea îngrășământului și a răririi sunt mecanice.

Mașina ED Super este dotată cu o antrenare electrică pentru dozarea îngrășământului și cu o antrenare hidraulică a răririi. Pe lângă mașinile rigide de 3 m, 4,5 m și 6 m AMAZONE oferă și tipurile rabatate de 4,5 m și 6 m. Mai mult, este posibilă folosirea unui rezervor frontal pentru îngrășăminte. Mașina ED este compatibilă cu ISOBUS și se lasă manevrată confortabil cu electronica Profi, prin AMATRON 3, CCI 100, AMAPAD sau cu alte terminale ISOBUS. În dotarea electronică de bază, mașina ED Special este controlată cu (terminalul) AMASCAN+, specific mașinii.

Depunere deosebit de precisă datorită înălţimii mici de cădere de 10 și 14 cm

Numeroase discuri de separare pentru o varietate de seminţe garantează o utilizare optimă

Brăzdarul trapezoidal împiedică răspândirea seminţelor

Bună acoperire a seminţelor la toate etajele, datorită diverselor scule de înglobare

Rezervor spate și faţă pentru distribuţia optimă a greutăţii la lăţimi mai mari de lucru

Însămânţare bob-cu-bob combinată cu fertilizarea, opţional cu acţionare mecanică sau electrică

4 până la 12 agregate de însămânţare de câte 60 l și rezervoare de fertilizator de 900 până la 2.000 l asigură acoperirea unor suprafeţe mari

Adaptarea confortabilă a cantităţilor de distribuire în timpul rulajului din cabina tractorului

Împrăștietor pneumatic de microgranulat Micro plus pentru aplicarea microgranulatelor și micro-fertilizatoarelor

Șnecuri de umplere hidraulice și integrate pentru umplerea fertilizatorului, pentru toate tipurile

Află mai multe