Centaya

Semănătoarea purtată Centaya poate fi montată la alegere pe cultivatorul rotativ KX sau pe cultivatorul rotativ KG. Există diferite tipuri disponibile pentru alegerea tăvălugului, astfel încât unitatea completă să fie adaptată perfect la prelucrarea solului la condiţiile respective de la faţa locului.

Datorita interfeţei inteligente, prelucrarea solului poate fi separată foarte simplu de semănătoarea purtată, în decurs de câteva minute. Astfel, cultivatorul rotativ poate fi folosit foarte bine și singur fără alte utilaje.

Despre Centaya

Cu combina de semănat pneumatică, AMAZONE vă pune la dispoziţie o semănătoare care vă poate conecta rapid, ușor și fără alte instrumente la diferitele unelte de prelucrare a solului de la AMAZONE, datorită sistemului QuickLink cu sistem de cuplare rapidă inteligent. În acest fel se pot realiza diferite combinaţii de însămânţare pentru o mare varietate de soluri și cerinţe.

Buncăr de seminţe mare, central și compact de 1.600 l sau 2.000 l – pentru o performanţă maximă Reglaj și calibrare confortabile prin centrul de comandă SmartCenter, amplasat pe partea stângă a utilajului – calibrare prin apăsare pe buton.

Dozatorul antrenat electric asigură un dozaj exact și o calibrare simplă Economie mare de seminţe prin cuplarea alternativă a circuitelor laterale ale capului dozator cu segmente.

Procedură ușurată la însămânţare pe porţiuni asimetrice de parcelă datorită capului dozator cu segmente Detașabil și compatibil cu generaţiile cele mai noi de utilaje KX/KG 01 Reglarea centrală a adâncimii de depunere la brăzdare cu dublu disc TwinTeC.

Discuri ghidare adâncime rezistente la uzură și cu autocurăţire Control 10 sau rolele ghidare reglare adâncime Control 25 pentru reglarea adâncimii de acţiune la brăzdare cu un singur disc RoTeC pro Reglaj opţional, confortabil și fără trepte, al presiunii brăzdarului din cabina tractorului cu gradaţie bine vizibilă Operare cu ajutorul computerului de operare AmaDrill 2 al semănătorii AMAZONE sau cu ajutorul terminalului de operare compatibil ISOBUS

Află mai multe