Campo 44-65

CAMPO 44 și 65 reprezentând excelența pulverizatorului tractat. Configurația disponibilă în 4400 sau 6500 litri, asigură o autonomie operațională ridicată, ideală pentru companiile mari. Mașina are un echipament standard generos dotat cu un computer de pulverizare pentru a gestiona cu ușurință până la 9 secțiuni de apă pe barele 600 și 700 din gama ALA

Versiunile AS sunt printre caracteristicile standard, pe lângă sistemul de control al suspensiei este și puntea de direcție hidraulică, care permite mașinii să urmeze cu fidelitate drumurile tractorului, reducând la minimum daunele cauzate de călcarea în picioare. Cu acest sistem va fi posibil să obțineți mai multă producție chiar și în promontorii, iar evitarea plantelor deteriorate poate fi o bază ușoară pentru răspândirea dăunătorilor în restul câmpului.

  • Pulverizator tractat cu ridicare PARALLELOGRAM BOOM
  • BOOMS DE LA 24 LA 36 METRI
  • TANKS 4450 SAU 6500 LITRI

Despre Campo 44-65

Capacitatea ridicată a rezervorului asigură o durată lungă de rulare și permite gestionarea până la 20 de hectare dintr-o singură alimentare. Șasiul armat pentru cele mai solicitante utilizări. Structura șasiului a fost realizată special pentru a garanta rezistența maximă și fiabilitatea în timpul operațiunilor de pulverizare și transport. Traseul cu roți reglabile (1650-2250 mm) și trusa cu două roți asigură o stabilitate bună și reduc calea de rulare pe sol.

CAMPO AS: osie de direcție

Datorită sistemului de axe de direcție, roțile pulverizatorului urmează cu fidelitate amprenta lăsată de roțile tractorului, limitând astfel calea de rulare la o zonă mai îngustă și evitând deteriorarea excesivă a culturii de la capătul câmpului. ASSALE

Performanță de top: ALA 900

Modelele CAMPO 44-65 sunt echipate exclusiv cu versiunea ALA 900 a brațului. Proiectat pentru a răspunde nevoilor pieței de creștere a performanței și de fiabilitate, aceasta include cele mai bune tehnologii Gaspardo. Versiunile ALA sunt disponibile în următoarele măsurători: 27, 28, 30, 32, 33 și 36 metri.

Rolul cheie al „unității centrale”

O nouă unitate centrală, reproiectată pentru a susține brațe de peste 36 de metri. Structura a fost proiectată să absoarbă atât tensiunea verticală cât și cea orizontală, permițând o reactivitate mai bună a brațului prin conținerea vibrațiilor.

Un joc de echilibru

Vârfurile din aluminiu, pe lângă reducerea greutății totale a brațului, oferă cadrului un centru de greutate mai compact, îmbunătățind stabilitatea acestuia.

Testul de 10.000 hectare

Cei doi ani de activitate de către departamentul nostru tehnic, care a dus la dezvoltarea noului CAMPO 44-65 cu ALA 900, au sărbătorit stadiul testului de acceptare, cu 10.000 de hectare deja lucrate într-un singur sezon. Munca excelentă a fost astfel confirmată pe terenul, asigurând cea mai bună calitate și fiabilitate pentru clienții noștri.

Află mai multe