ZG-TS

Distribuitorul tractat, ZG-TS, se poate obţine cu volume de rezervor de la 1.400 l până la 8.200 l şi poate fi echipat cu noua unitate de distribuire,TS. Cu unitatea de distribuire, TS, sunt posibile lăţimi de\ lucru de până la 54 m şi, concomitent, modele excepţionale de distribuire la limita terenului, astfel încât distribuitoarul cu ISOBUS, ZG-TS, se numără printre distribuitoarele performante absolute.

Tehnologia de cântărire precisă, sistemele automate de distribuție a limitelor, AutoTS și ClickTS, precum și tehnologia inovatoare ArgusTwin și WindControl și multe alte opțiuni fac ca distribuitoarele de îngrășăminte să fie cele mai moderne din clasa lor.

Despre ZG-TS

Distribuitorul tractat, ZG-TS, cu volum al buncărului de 5.500 l şi 8.200 l, este dotat cu noua unitate de distribuire, TS. Cu mecanismul de împrăştiere, TS, sunt posibile lăţimi de lucru de până la 54 m şi, concomitent, modele de împrăştiere la limită excepţionale, astfel încât distribuitorul cu ISOBUS se numără printre distribuitoarele absolute, de înaltă performanţă.

Distribuitorul ZG-TS convinge cu o precizie remarcabilă şi, concomitent, cu un impact mare prin mecanismul de împrăştiere, TS, cu care pot fi aplicate până la 650 kg/min. Pentru întreprinderi mari, contractori şi utilizare externă, AMAZONE oferă, cu ZG-TS, un distribuitor performant de suprafeţe mari pentru scoaterea rapidă şi precisă de îngrăşăminte minerale. ZG-TS convinge, cu o precizie excepțională și cu puterea mare, prin mecanismul de împrăștiere, TS, cu dispozitivul de împrăștiere la graniță integrat, AutoTS. El se lasă manevrat confortabil prin terminalele de operare ISOBUS, precum și prin AMATRON 3, CCI 100 şi AMAPAD şi se poate obţine cu cele 2 mărimi de buncăr, de 5500 şi 8200 l.

Distribuitorul ZG-TS Tronic este echipat în serie cu o comutare de 16 ori a lăţimilor parţiale. La ZG-TS Tronic, comutarea lăţimilor parţiale are loc prin ajustarea cantităţilor şi a sistemului de admisie. Distribuitorul ZG-TS Hydro este pregătit pentru DynamicSpread şi controlează lăţimile parţiale printr-o ajustare a cantităţilor, a sistemului de admisie şi a turaţiei cu până la 128 lăţimi parţiale.

Lățimile parțiale ale distribuitorului ZG-TS pot fi controlate, bineînțeles, și prin GPS.

Modele precise de distribuire la lăţimi de lucru de până la 54 m

Comunicare standard prin ISOBUS cu cele mai moderne terminale de operare

Supraveghere şi control al cantităţii de aplicat prin sistem de cântărire opţional

Sistem Soft Ballistic pro (SBS pro) pentru o utilizare deosebit de menajatoare a îngrăşământului

AutoTS şi ClickTS, sisteme de împrăştiere la limita terenului, integrate în discuri, electrice sau manuale

Mecanism de amestecare antrenat electric şi care menajează îngrăşământul, cu decuplare automată

Reglaj automat al distribuţiei transversale cu ArgusTwin, modul cu adevărat cel mai confortabil de distribuire

Prelată de acoperire compactă, cu închidere sigură şi uşor de operat

Service de îngrăşăminte, valoros şi unic, cu experienţă de peste 25 ani

Află mai multe