ZG-B

Creşterea neperturbată a plantelor de arătură este premisa cea mai importantă pentru producţii bune. Nici o locaţie nu oferă plantelor pretutindeni, aceleaşi condiţii de creştere.

Pentru o hrănire echilibrată a plantelor trebuie ca alimentarea cu îngrăşământ mineral să fie adecvată, de aceea, permanent, necesarului individual.

Factorul decisiv pentru un succes maxim al fertilizării nu este aici doar alegerea mijlocului de îngrăşământ optim, ci, înainte de toate, distribuţia eficientă şi menajatoare a substanţelor nutritive.

Sistemele de împrăştiere AMAZONE vă aduc aici avantaje decisive: cea mai modernă tehnologie pentru o tratare îndeosebi menajatoare a îngrăşământului dumneavoastră valoros şi pentru cea mai bună exactitate a distribuţiei, pentru performanţă şi eficienţă maximă.

Despre ZG-B

AMAZONE prezintă, cu distribuitoarele de suprafeţe mari, ZG-B, un program perfomant pentru scoaterea eficientă şi ecologică de îngrăşământ mineral şi de îngrăşăminte de pământ umed.

Un aspect este comun tuturor modelelor: ele conving prin cea mai bună exactitate a împrăştierii, sunt absolut de încredere şi se lasă deservite simplu şi confortabil. Astfel, ele se adecvează perfect pentru utilizarea în întreprinderi mari, la contractori sau în domeniul corporativ.

Diversele variante de dotare şi accesoriile complexe fac din distribuitoarele de îngrăşământ, AMAZONE şi, pentru întreprinderea dumneavoastră, prima opţiune!

Mai multă precizie

Tehnica inovativă de împrăştiere AMAZONE şi sistemele de antrenare hidraulică moderne sunt garanţii pentru scheme de împrăştiere precise şi sigure. Astfel, îngrăşământul dumneavoastră valoros este disponibil la momentul corect, la locul corect în sol.

Mai multă inovaţie

Experienţa de mai mult de 85 ani în dezvoltarea şi fabricarea de distribuitoare tractate de îngrăşăminte, rezultatele cele mai noi din cercetare şi cooperarea strânsă cu agricultorii, la scara mondială – toate acestea rezultă în distribuitorul modern de suprafeţe mari, ZG-B. Profitaţi de Know-how-ul liderului de piaţă în tehnica de fertilizat.

Mai multă calitate

Materiale valoroase şi durabile, funcţionalităţi elaborate, cea mai modernă fabricaţie. La acest standard ne situăm noi – şi îl lăsăm spre verificare permanentă după cele mai noi metode, prin siguranța calității noastre. Avantajul dumneavoastră: o durată de utilizare îndelungată şi o valoare de revânzare mare.

Mai multă siguranţă

Service-ul de fertilizare AMAZONE vă oferă, permanent, valori de reglare actuale pentru distribuitoarele dumneavoastră de îngrăşăminte, cu o bancă de date de îngrăşăminte pe internet pe www.amazone.de.

Mai multă protecţie a mediului înconjurător

Toate modelele din familia de distribuitoare ZG-B îndeplinesc noile norme europene de exactitate a distribuţiei şi împrăştiere la limită. O protecţie valoroasă, anticorozivă (procedeu de electrolăcuire prin cufundare- după standardul auto) are grijă de o durată de viaţă lungă.

Şi în timpul fabricării, noi respectăm protecţia resurselor noastre: prin acţiuni optimizate la seriile mari şi cea mai bună valorificare posibilă a materialelor brute, prin tehnică de tăiere şi de îndoire, comandată prin procesor.

Mai mult Service

Partenerul nostru mondial de vanzări garantează consiliere competentă şi de încredere şi service competent şi de încredere direct la faţa locului. Pe portalul de piese de schimb AMAZONE puteţi să vă informaţi comod online şi să vizualizaţi piesele de schimb dorite, oriunde s-ar afla în acel moment.

Află mai multe