ZA-M

Distribuitorul cu două discuri, ZA-M,cu volum al rezervorului de până la 3.000 l şi cu lăţime de lucru de 36 m, este o maşină ideală pentru întreprinderi agricole şi contractori,care pun valoare mare pe siguranţă şi încredere.

Menicanismele de amestecare performante,ce se rotesc încet, şi turaţiile reduse ale discurilor îngrijesc de un flux foarte egal,menajator,al îngrăşământului.

Despre ZA-M

Cu cadrul de cântărire al ZA-M Profis, cu sarcina utilă de până la 2100 kg, precizia şi vigoarea sunt majorate în continuare.

Sistemul de cântărire oferă confort controlat şi mai
multă siguranţă.

El identifică, cu ajutorul unei celule de cântărire, trăsăturile diferite ale bunului de împrăştiat – şi aceasta, cu o exactitate de măsurare crescută.

Ea compară, automat, cantitatea scoasă efectiv, cu cantitatea-ţintă. Sunt
recunoscute abateri în comportamentul de curgere, de ex. la îngrășăminte minerale eterogene, iar distribuitorul reglează automat din nou, prin închizătorul electric de dozare.

Pentru un bilanţ al substanţei nutritive referitor la cultură este documentată exact, în plus, cantitatea scoasă.

Cadrul de cântărire stabil este în aşa fel integrat, încât nici distanţa faţă de centrul de greutate, nici înălțimea de umplere nu se măresc.

Pentru o alimentare echilibrată cu substanță nutritivă, cantitatea de scoatere poate fi modificată prin apăsare de buton, prin computerul de bord AMATRON 3.

O adecvare complet automată a cantităţilor, corespunzătoare azotului pur, deja receptat poate avea loc printr-o tehnică de senzori suplimentară Online-N.

Pâlnie dublă cu formă optimizată a buncărului pentru controlul permanent al funcţiei şi mai multă precizie

Site de umplere cu ochiuri fine împiedică perturbările la împrăştiere şi sunt uşor rabatabile, pentru curăţirea maşinii şi pentru blocare

Sistem de distribuţie, confecţionat complet din oţel inoxidabil

Confort şi siguranţă, prin reglajul simplu şi uşor accesibil al cantităţii de distribuit şi al lăţimii de lucru

Sistem cu două discuri pentru un reglaj optim al cantităţilor şi un procedeu rapid de deschidere şi de închidere

Set de siguranţă cu instalaţie de iluminare, tăblii de avertizare şi etrier de protecţie, de serie.

Află mai multe