HS

CULTIVATOR HIDRAULIC PE RANDURI CU RAMA PLIABILA (porumb-floarea-soarelui- sfecla de zahăr-soia)

Lățimea de transport m 2,50

HS este un cultivator profesionist pentru rânduri care combină un nivel ridicat de autonomie, datorită buncarului mare, disponibil și în oțel inoxidabil (950 l), cu o dimensiune totală minimă pe drum (2,50 m).

Despre HS

Livrarea pneumatică a îngrășământului pe rândurile laterale asigură uniformitatea distribuției.

Închiderea hidraulică a aripilor garantează confortul maxim pentru operator. HS este disponibil cu o soluție câștigătoare pentru cultivarea între rânduri: GUIDA INTELLIGENTE. Este un ansamblu independent montat între tractor și cultivatorul de rânduri care conduce automat mașina în funcție de rândurile de cultură – nu este necesară intervenția manuală. Conducerea este gestionată de un sistem sofisticat de interfață cu o cameră care urmărește unul sau mai multe rânduri de cultură care urmează să fie lucrate, controlând un sistem de corecție electrohidraulică extrem de reactiv.

Transport sigur

Închiderea hidraulică o face foarte ușor pentru operator. Transportul rutier este sigur și stabil datorită blocării automate a aripilor laterale.

Chiar și distribuția

Îngrășământul este întotdeauna distribuit uniform: este gravitațional în rândurile centrale și pneumatic în rândurile laterale. Sarcina mare a buncărului este convenabilă și ușoară.

Transmisie mai eficientă

Roata dublă de conducere este prevăzută ca standard pentru a asigura o precizie și stabilitate a transmisiei.

Robustitate maximă și capacitate de încărcare

Toate versiunile echipate cu distribuitoare de îngrășăminte beneficiază de un șasiu dublu fix pentru o rezistență sporită. Roțile portante de 400 mm garantează o capacitate mai mare de încărcare pe teren.

Află mai multe