Juwel

Studii recente au aratat ca afânarea si aerarea zonei radacinilor cu ajutorul unui plug pot îmbunatati formarea radacinilor de rapita, spre exemplu, asigurând astfel baza pentru o productivitate ridicata si garantata.

LEMKEN ofera pluguri corespunzatoare fiecarui tip de sol si pentru orice tractor cu o putere mai mare de 30 kW.

Exista pluguri purtate cu doua pâna la sapte trupite, pluguri semi-purtate cu cinci pâna la noua trupite si pluguri vagonet cu peste 12 trupite.

Despre Juwel

Un aspect cheie al întregului program de pluguri îl reprezinta varietatea de echipamente si accesorii pentru pluguri.

Exista câte un model care satisface cerintele fiecarui agricultor.

Generația de pluguri Juwel îmbină într-un mod ideal siguranța în exploatare, confortul de operare și calitatea lucrărilor.

  • Nou: Juwel 10, până la 7 brazde pentru tractoare cu până la 450 CP. Ca versiunea onland, poate fi montat pe tractoare de până la patru metri lățime. Cilindrul de amortizare din păpușa fixă reduce încărcarea tractorului și protejează componentele ansamblului la capătul de tarla transportul pe drum.
  • Antetrupițele cu formă speciala și poziție optimizată a bărselor garantează că in timpul aratului, plugul nu se înfundă cu resturi vegetale Adăncimea de lucru se reglează foarte ușor și nu necesită unelete.
  • Mecanismul rotativ hidraulic cu limitare a basculării asigură un spațiu liber generos între roata de susținere și sol. Acest lucru face ca rotația plugului să fie deosebit de sigură.

Află mai multe