EuroTitan

Studii recente au aratat ca afânarea si aerarea zonei radacinilor cu ajutorul unui plug pot îmbunatati formarea radacinilor de rapita, spre exemplu, asigurând astfel baza pentru o productivitate ridicata si garantata.

LEMKEN ofera pluguri corespunzatoare fiecarui tip de sol si pentru orice tractor cu o putere mai mare de 30 kW.

Exista pluguri purtate cu doua pâna la sapte trupite, pluguri semi-purtate cu cinci pâna la noua trupite si pluguri vagonet cu peste 12 trupite.

Despre EuroTitan

Producatorii de tractoare continua sa fabrice tractoare din ce în ce mai mari.

Asemenea tractoare creeaza sarcini semnificative asupra echipamentelor tractate. Plugul EuroTitan, prevazut cu noua pâna la doisprezece trupite a fost proiectat spre a fi folosit împreuna cu unele din cele mai mari tractoare existente astazi pe piata.

Otelul de înalta calitate si proiectarea CAD de ultima ora asigura perioade lungi de utilizare a plugului EuroTitan în cele mai mari exploatatii agricole.

  • Distanta mare dintre capul de antrenare si tractor permite tractorului întoarceri de pâna la 90 de grade pe o distanta de 4 metri. Acest lucru face ca plugul sa fie extrem de manevrabil în locurile de întoarcere si, daca se prefera, permite aratul cu tractoare cu roti duble.
  • Dupa slabirea surubului central, pot fi alese patru latimi de lucru diferite, de la 30 la 50 cm.

Află mai multe