EurOpal

LEMKEN ofera pluguri corespunzatoare fiecarui tip de sol si pentru orice tractor cu o putere mai mare de 30 kW.

Exista pluguri purtate cu doua pâna la sapte trupite, pluguri semi-purtate cu cinci pâna la noua trupite si pluguri vagonet cu peste 12 trupite.

Un aspect cheie al întregului program de pluguri îl reprezinta varietatea de echipamente si accesorii pentru pluguri.

Exista câte un model care satisface cerintele fiecarui agricultor.

Despre EurOpal

Plugurile EurOpal pentru două până la cinci brazde se caracterizează printr-o mare stabilitate, la o greutate redusă. Fiind ușoare, pot fi utilizate într-un mod deosebit de economic.

Sistemele mecanice si hidraulice cu auto-corectie pentru protectia împotriva pietrelor, distantele între partile componente si cea fata de la sol, cât si reglarea mecanica sau hidraulica a latimii brazdei sunt doar câteva dintre optiunile disponibile ale plugurilor Lemken.

  • Bratele de reglare sunt însurubate în centrul cadrului, realizat dintr-un aliaj fin de fibre de otel, care confera stabilitate înalta, rezistenta crescuta si precizie la montare.
  • Reglarea antetrupitei nu necesita unelte si de aceea este foarte usor de folosit.
  • Reglarea înaltimii arborelui transversal se poate realiza în orice conditii si, din acest motiv, asigura pozitia perfecta a îmbinarilor articulate inferioare ale tractorului.
  • Arborele rotativ, scurt si solid al capului de antrenare nu este afectat de îmbinarile sudate si de aceea rezista la impact puternic si la sarcini permanente ridicate.

Află mai multe