Diamant

Studii recente au aratat ca afânarea si aerarea zonei radacinilor cu ajutorul unui plug pot îmbunatati formarea radacinilor de rapita, spre exemplu, asigurând astfel baza pentru o productivitate ridicata si garantata.

LEMKEN ofera pluguri corespunzatoare fiecarui tip de sol si pentru orice tractor cu o putere mai mare de 30 kW.

Exista pluguri purtate cu doua pâna la sapte trupite, pluguri semi-purtate cu cinci pâna la noua trupite si pluguri vagonet cu peste 12 trupite.

Despre Diamant

Un aspect cheie al întregului program de pluguri îl reprezinta varietatea de echipamente si accesorii pentru pluguri. Exista câte un model care satisface cerintele fiecarui agricultor.

Cu plugul reversibil și tractat Diamant 16, LEMKEN vine în întâmpinarea cerințelor actuale ale fermelor mari în termeni de manipulare facilă și rentabilitate ridicată

Generația de cormane de pluguri DuraMaxx asigură o durată de viață mai îndelungată, aderențe mai reduse și un necesar mai redus de forță de tracțiune.

  • Capacitate bună de manevrare pentru întoarceri ușoare și la capetele înguste de tarlale.
  • Disponibil în patru lățimi de lucru diferite sau cu o lățime de lucru cu reglare hidraulică continuă.
  • Stabilitatea deosebit de ridicată corespunde performanțelor de tracțiune crescătoare ale tractoarelor în cazul unor lățimi de lucru mai mari

Află mai multe