Rubin 10

În numeroase locuri, scopul dezmiristirii s-a schimbat în ultimii ani.

Desi dezmiristirea era în trecut o lucrare ce preceda aratul, în prezent, numerosi agricultori utilizeaza echipamente eficiente pentru dezmiristire, combinate cu semanatori în rânduri, ca modalitate de obtinere a unor recolte eficiente din punct de vedere al costurilor.

Despre Rubin 10

Grapa cu discuri compacte Rubin 10 permite o amestecare intensa si uniforma a resturilor organice si a solului la o adâncime de aproximativ 14 cm.

Greutatea sa mare asigura patrunderea în sol chiar si în conditii grele, si, prin urmare, reduce pierderea de umiditate prin evaporare.

Acest lucru face ca echipamentul Rubin 10 sa fie potrivit pentru dezmiristire la adâncime mica si viteze mari de lucru cu un nivel de siguranta ridicat.

  • Distribuția simetrică a discurilor de la discurile goale zimțate din fiecare rând asigură chiar și în timpul mersului în pantă un parcurs în linie dreaptă precis, fără tracțiune laterală, în condiții de economie de carburant.
  • Discurile mediane sunt decalate pentru a evita înfundarea și a garanta o prelucrare uniformă și pe întreaga suprafață. Această dispunere unică este înregistrată pentru a fi patentată.
  • Siguranță la suprasarcină stabilă

Află mai multe