Catros

Grapa cu discuri compacte se adecvează, în mod ideal, la prelucrarea plană și cu amestecare intensivă a solului. Datorită manevrabilităţii sale speciale la lăţimile de lucru de 2,5 până la 12 m, sunt posibile, viteze deosebit de mari cu productivităţi mari – și asta, concomitent, extrem de economicos, cu un consum-record de carburant, suspect de redus

Catros Grape cu Discuri Compacte Amazone

Despre Catros

Cu grapele cu discuri compacte Catros, vă puteţi deplasa, fără probleme, cu viteze de lucru între 12 km/h și 18 km/h. Acest lucru permite productivităţi enorm de mari și reduce la minim necesarul de timp de lucru.

La toate măsurătorile de testare, grapele cu discuri compacte Catros s-au dovedit extrem de economicoase la consumul de carburant. Astfel, la prelucrarea miriștilor și la o adâncime medie de prelucrare de 6 cm – în funcţie de tipul de sol și de topografia terenului – s-a stabilit un necesar de carburant de doar circa 4 l/ha. La fel de scăzute au fost valorile consumului pentru pregătirea patului germinativ.

Grapa cu discuri montate, Catros Special, se adecvează, în mod ideal, la prelucrarea plană și cu amestecare intensivă a solului. Cu tehnica simplă, solidă, cu lăţimile de lucru de la 2,5 m până la 4 m, ea este modelul introductiv ideal pentru întreprinderi mici până la cele de mărime medie.

Catros Grape cu Discuri Compacte Amazone

Ușor tractabile, cu lăţime de lucru de la 2,5 m, putere tractor de la 75 CP

Poziţie optimizată a discurilor pentru muncă sigură, chiar și în condiţii dificile

Lagăre ale discurilor, care nu necesită întreţinere, cu garnitură cu inel de alunecare și lubrifiere pe întreaga durată de utilizare

Siguranţă contra pietrelor, fără întreţinere, în serie, prin elemente cu resort elastic

Remorcarea individuală a discurilor, pentru o adecvare optimă la sol și o foarte bună pătrundere

Disc de margine rabatabil și reglabil

Reglaj mecanic, central și simplu, al adâncimii de lucru, pe partea stângă a mașinii

Disponibilă reglarea hidraulică a adâncimii de lucru

Află mai multe