KX- FREZA

Cu grapa rotativă KE, cultivatoarele rotative KG și KX și cu grapa frontală cu disc compact CombiDisc, AMAZONE vă oferă cultivatoare fiabile exact pentru nevoile dvs.

În combinaţie cu semănătoarea dvs. sau folosite individual, echipamentele de cultivat se menţin pe piaţă printr-o fiabilitate fără compromis și prin calitatea lor.

Despre KX- FREZA

Cu cultivatorul rotativ KX, stă la dispoziţie cu lăţime de lucru de 3 m, pentru clasa de tractor de 190 CP, un utilaj versatil, foarte flexibil, pentru prelucrarea a solului cu antrenare de la priza de putere, care poate fi utilizat ca și cultivator rotativ sau ca și grapă rotativă.

Mulţi fermieri doresc să utilizeze o mașină combinată pentru diverse soluri și aplicaţii.

Aceasta semnifică, de ex., pe soluri grele, pentru semănat în teren în amestec de resturi vegetale, un cultivator rotativ cu „cuţit rotativ în consola” și pe soluri mai ușoare, pietroase, o grapă rotativă cu „cuţite blocabile”, pentru a presa pietrele în subsol.

Până acum, adesea cuţitele se inversau pur și simplu de la „rotative” pe „blocabile”.

Atunci, rezultatul prelucrării era adesea nemulţumitor, deoarece doar cu un cuţit special, ajustat pentru respectivul domeniu de utilizare, conferă o prelucrare optimă.

Timpi scurţi de pregătire, prin sistemul cu schimbare rapidă a cuţitelor, dovedit.

Foarte flexibil în utilizare – poate fi utilizat la alegere, cu cuţite rotative sau cu cuţite blocabile

Stabilitate mai mare – profil consolidat al vanei, diametru mai gros al arborelui de antrenare și cuţite mai puternice.

Afânare fără probleme a solurilor dure și solide

Amestecare intensivă a paielor și a altor materii organice.

Află mai multe