Ceus

Cu Ceus se pot combina mai multe operaţiuni într-o singură trecere. Astfel zona anterioară de discuri cu dinţi cu diametrul de 510 mm permite o prelucrare superficială la adâncimi de 5 până la 14 cm. Pentru afânarea ulterioară la adâncime de până la 30 cm urmează cultivatorul integrat cu dinţii C-Mix-Super.

Despre Ceus

Cu combina de semănat pneumatică, AMAZONE vă pune la dispoziţie o semănătoare care vă poate conecta rapid, ușor și fără alte instrumente la diferitele unelte de prelucrare a solului de la AMAZONE, datorită sistemului QuickLink cu sistem de cuplare rapidă inteligent. În acest fel se pot realiza diferite combinaţii de însămânţare pentru o mare varietate de soluri și cerinţe.

Datorită șasiului cu roţi TX amplasat în mijlocul combinaţiei Ceus-2TX sunt posibile viraje strânse la capătul parcelei și totodată un transport stradal confortabil. În funcţie de restricţiile pentru fiecare ţară, este posibilă și pentru Ceus-2TX o autorizaţie pentru viteza de 40 km/h pentru transportul rutier rapid.

Ceus combină utilizarea unei grape compacte cu discuri pentru prelucrarea terenului drept cu un sistem pentru afânare la adâncime. Datorită acestei combinaţii, Ceus- 2TX este utilajul perfect de prelucrare pentru fermele care trebuie să încorporeze în masa solului o mare cantitate de materie organică, cum ar fi porumbul sau culturile intermediare, sau care doresc să lucreze foarte flexibil cu unul și același utilaj fie pe teren drept, fie la adâncime. Cu viteze de lucru cuprinse între 8 și 15 km/h, pot fi prelucrate suprafeţe mari.

Află mai multe