Despre companie

Iti aducem CELE MAI CUNOSCUTE BRANDURI LA NIVEL MONDIAL

SERV CLASS, lider în sectorul combinelor agricole, deține în portofoliul său de produse o gamă largă de combine de recoltat, tractoare, prese de balotat, încărcătoare telescopice, tehnologie de recoltat furaje verzi sau sisteme de management agricol.

Compania SERV CLASS și-a dezvoltat permanent portofoliul, înglobând noi mărci de renume mondial din dorința de a oferi fermierilor cele mai moderne şi eficiente soluţii pentru agricultură:

  • Claas: companie fondata în anul 1913, este un nume de top la nivel mondial in tehnologia agricola, lider pe piaţa europeana a combinelor de recoltat
  • Lemken, producător german cu o experiență de peste 230 de ani în fabricarea utilajelor de prelucrat solul, pluguri, grape, cultivatoare, semănători;
  • Amazone, producător german cu o experiență de peste 130 de ani în construcția utilajelor de erbicidat, împrăștiat îngrășăminte, prelucrat solul sau a semănatorilor de precizie;
  • Maschio-Gaspardo, cel mai mare producător italian de mașini agricole cu o gamă diversificată de utilaje agricole;
  • Berthoud, producător francez de tehnică de erbicidat cu o experiență de peste 120 ani.
  • Branduri precum Beinlich, Oehler si Hawe vin sa întregească acest portofoliu.

Asiguram un pachet complet de servicii ce cuprinde consultanta tehnica, vanzari de piese de schimb si accesorii, service in garantie si postgarantie si cursuri de specializare. Pachetul de servicii este creat pentru a oferi clientilor nostri siguranta ca afacerea lor se desfasoara alaturi de o echipa de profesionisti.

 

+20

ani

+4500

utilaje și echipamente livrate

Planuri de viitor

Pentru viitor, ne propunem să finalizăm implementarea strategiei de acoperire teritorială. Ne dorim să dezvoltăm și latura de formare atât a colaboratorilor, cât și a clienților. Suntem în plin proces de dezvoltare a programelor de instruire tehnică pentru operatorii de combine, tractoare, echipamente și masini de erbicidat.

„Într-o lume în permanentă schimbare, planurile pe termen lung ale companiei noastre își propun să rămână consecvente misiunii asumate, aceea de a oferi servicii de calitate și valoare adăugată produselor oferite, într-un parteneriat pe termen lung cu clienții noștri”

menționează Cătălin Gruia, directorul general al companiei.

Valorile noastre

Echipa

Incercam sa fim cei mai buni. Credem ca rezultatele unei echipe sunt intotdeauna mai mari decat rezultatele individuale ale membrilor echipei. Si, pentru a fi performanti ca societate, avem nevoie de oameni bine pregatiti. De aceea, intelegem sa protejam si sa dezvoltam aceasta resursa principala.

Încredere

Onestitatea, transparența și respectarea promisiunilor sunt principiile pe care ne bazam. Tintim catre relatii bazate pe incredere pentru ca doar acestea ne pot ajuta sa atingem si sa ne mentinem succesul.

Flexibilitate

Parteneriatele pe termen lung au la baza flexibilitatea si ințelegerea nevoilor specifice fiecarui partener. Punem satisfactia clientului in centrul afacerii noastre.

Inovație

Inovația, dezvoltarea si imbunatatirea sunt toate vitale in modelul nostru de afaceri. Ne stabilim teluri inalte, ne dedicam lor, ne asumam riscuri si transformam orice oportunitate intr-o experienta de invatare.

Calitate & Eficiență

Veti gasi in SERV CLASS un partener de afaceri serios, care se ocupa cu profesionalism, de nevoile tale. Iti oferim produse si servicii de inalta calitate, care te vor ajuta sa iti cresti afacerea.

Echipa de Management

Cristi Voiculet

Manager zonal

Constanța

Cătălin Gruia

Director General

Brăila

Eugen Gruia

Director Vânzari

Brăila

Marian Ionescu

Director Piese de Schimb și Service

Brăila

Magda Tudorie

Director Economic

Brăila

Mădălina Pietrăreanu

Director Marketing

Brăila