TRION

Trecerea de la o cultură la alta este rapidă și ușoară. Sistemul său de treierat este proiectat pentru un randament ridicat. Sistemele de asistență ajută la eficientizarea procesului de recoltare. Experimentați o nouă dimensiune a fiabilității cu TRION.

Sisteme de Irigații

Acoperă deficitul de apă din sol și maximizează profitul fermei tale cu soluțiile noastre de irigații! Investește într-un sistem de irigații construit în mod corect de la bun început, pentru a-l exploata o viață întreagă!

Cemos

CEMOS este termenul sub care CLAAS reunește toate sistemele ce optimizează performanța utilajului. De-a lungul mai multor ani, CEMOS a fost liderul sistemelor de asistență pentru combinele de recoltat CLAAS, iar acum este disponibil și pentru tractoare.

Garanție de până la 8 ani

CLAAS extinde garanția și pachetele de service pentru tractoare până la 8 ani și 8000 ore de funcționare.

Hedere pentru orice recoltă

Fie că recoltezi grâu, secară, ovăz, rapița, porumb sau floarea soarelui, implementele frontale CLAAS îți permit sa exploatezi la maxim potențialul combinei tale.

Mută munții din loc

Manipularea simplă și eficientă a materialelor agricole este esențială pentru ferma ta. Ai nevoie să transporți încărcături pe distanțe lungi sau scurte, deasupra solului sau la înalțime? Atunci ai nevoie de TORION.

Utilaje agricole CLAAS

Tractoare
Combine de recoltat
Combine furaje
Incarcatoare frontale
Incarcatoare telescopice
Prese de balotat
Utilaje de recoltat furaje
Găsește un reprezentant

Utilaje agricole CLAAS

Tractoare
Combine de recoltat
Combine furaje
Incarcatoare frontale
Incarcatoare telescopice
Prese de balotat
Utilaje de recoltat furaje
Găsește un reprezentant

Implemente

Pregatirea Terenului
Semanat
Protectia Plantelor
Remorci

Irigații

Irigații
Găsește un reprezentant

Despre companie

Planuri de viitor

Agricultura este un sector cheie în secolului 21. Aceasta poate asigura hrana la nivel mondial. Secretul este să reusim să conectăm în mod inteligent oamenii, utilajele și natura.

Pentru a reusi acest lucru, noi, SERV CLASS lucram in mod constant la urmatoarele directii:

  • dezvoltam portofoliului: aducem cele mai recente inovatii pentru exploatatii agricole de diverse dimensiuni ce lucreaza in diverse conditii climatice
  • crestem echipa atat din punct de vedere numeric cat si al competentelor prin traininguri cu parteneri internationali sau nationali
  • extindem acoperirea teritoriala: investim constant pentru dezvoltarea organizatiei proprii.

+20

ani

+4500

utilaje și echipamente livrate

Valorile noastre

Echipa

Incercam sa fim cei mai buni. Credem ca rezultatele unei echipe sunt intotdeauna mai mari decat rezultatele individuale ale membrilor echipei. Si, pentru a fi performanti ca societate, avem nevoie de oameni bine pregatiti. De aceea, intelegem sa protejam si sa dezvoltam aceasta resursa principala.

Încredere

Onestitatea, transparența și respectarea promisiunilor sunt principiile pe care ne bazam. Tintim catre relatii bazate pe incredere pentru ca doar acestea ne pot ajuta sa atingem si sa ne mentinem succesul.

Flexibilitate

Parteneriatele pe termen lung au la baza flexibilitatea si ințelegerea nevoilor specifice fiecarui partener. Punem satisfactia clientului in centrul afacerii noastre.

Inovație

Inovația, dezvoltarea si imbunatatirea sunt toate vitale in modelul nostru de afaceri. Ne stabilim teluri inalte, ne dedicam lor, ne asumam riscuri si transformam orice oportunitate intr-o experienta de invatare.

Calitate & Eficiență

Veti gasi in SERV CLASS un partener de afaceri serios, care se ocupa cu profesionalism, de nevoile tale. Iti oferim produse si servicii de inalta calitate, care te vor ajuta sa iti cresti afacerea.

Consultanți de vânzari

Claudiu Vințeanu

Consultant de vânzări

Constanța

Adrian Sobaru

Consultant de vânzări

Constanța

Iulian Popa

Consultant de vânzări

Tulcea

Lucian Antohi

Consultant de vânzări

Bacău

Victor Leu

Consultant de vânzări

Brăila

Alexandru Căprăruș

Consultant de vânzări

Buzău

Cosmin Cândea

Consultant de vânzări

Galați

Răzvan Gruia

Consultant de vânzări

Vrancea

Costel Tofan

Consultant de vânzări

Vaslui

Sorin Ioja

Consultant de vânzări

Iași

Marius Mureș

Consultant de vânzări

Utilaje SH

Descopera ultima generație de utilaje agricole CLAAS.

Noul model TRION este un reper în evoluția combinelor de recoltat CLAAS și stabilește noi standarde în clasa de performanță a combinelor de dimensiuni medii.

Gama TRION cuprinde, în esență, trei serii de modele, cu combine de recoltat cu scuturători și combine de recoltat hibride și două lățimi ale canalului de treierat:

  • TRION 500 cu 5 scuturători și sistem de treierat APS WALKER; lățime canal de 1.420
  • TRION 600 cu 6 scuturători și sistem de treierat APS WALKER; lățime canal de 1.700 mm
  • TRION 700 cu sistem de treierat APS HYBRID (TRION 710 – 730 cu rotor unic ROTO PLUS, TRION 750 cu rotor dublu ROTO PLUS); lățime canal de 1.420 mm

Noutati